אודות

סיפורו של CAMPARI, האפירטיף המפורסם והנחשק בעולם, התחיל במאה ה-19 במילאנו, בבית הקפה של רוקח המשקאות האיטלקי גספרה קמפרי.
אחרי שהתנסה בשילובים שונים של עשבי תיבול, צמחים ארומאטיים ופירות באלכוהול ומים, מצא קמפרי את ההרכב המדויק מאחורי טעמו המר-מתוק של המשקה.
אותו מתכון סודי מלפני 150 שנים הוא בסיס לאפירטיף האהוב מאז ועד היום.

איך נהנים מ-CAMPARI באיטליה ובעולם כולו?
CAMPARI משמש כבסיס לקוקטיילים רבים שמוגשים בברים ברחבי העולם: קוקטיילים קלאסיים כדוגמת NEGRONI או קוקטיילים אפריטיפיים כגון AMERICANO.
הוא משתלב באופן מושלם עם משקאות קלים נוספים כמו: תפוזים, סודה, אשכוליות או לימונדה, או לחילופין פשוט, אדום ונקי, עם קרח ופלח תפוז.
כדי להנעים את המפגש הראשון עם CAMPARI, מומלץ לשלב אותו עם משקה טוניק, לקבלת דרינק קליל ומרענן, בעל מרירות עדינה ואחוזי אלכהול נמוכים.

לחיים!